Sauna cu ozon

sauna cu ozon

Sauna cu ozon este o capsula in care capul pacientului ramane afara pentru a nu inhala ozon. Functioneaza ca o camera cu aburi de ozon.

pret sauna cu ozon

Ozonoterapia sau terapia pe baza de ozon reprezinta un concept relativ nou in tara noastra. Ceres Monteoru are in baza de tratament singura sauna cu ozon din judetul Buzau. Desi ozonul este recunoscut pentru efectele pe care le are asupra organismului in vindecarea a numeroase afectiuni, dar si pentru rejuvenare, tonifiere, detoxifiere.

 

Ozonoterapia estetica se realizeaza printr-o baie de ozon-oxigen, sauna cu ozon, care este o capsula  proiectata sa inchida corpul, iar capul sa ramana afara in mediu ambiental.

 

In domeniul cosmeticii, terapia cu ozon este cunoscuta pentru minunatele ei efecte de incetinire a imbatranirii, de remodelare a corpului, combinatia dintre porii deschisi, caldura si ozon, fiind  cea care incepe procesul de detoxifiere.

 

Sauna cu ozon are efecte rapide in eliminarea celulitei, a retentiei hidrice, reducerea depozitelor de grasime, intarirea tonusului muscular, tratarea problemelor articulare si a eczemelor, dar ajuta si in psorizis.

 

Sauna cu ozon este un revigorant excelent al organismului care imbunatateşte randamentul.

 

Sauna cu ozon inlatura grasimea in exces, reda finetea si elasticitatea pielii si este recomandata dupa nastere, ajutand la refacerea organismului. Sauna cu ozon poate fi utilizata de femei la orice varsta si indiferent de anotimp, insa este contraindicata in caz de hipertiroidie, hipertensiune arteriala sau anemie.

 

Sportivii de performanta apeleaza la terapia cu ozon, in special sauna cu ozon,  fiind eficienta  in imbunatatirea performantei si in reducerea perioadei de recuperare, stimuland performantele fizice si mentale.

 

Ozon-ul medical este absorbit prin piele, cu efect antiseptic, grabind vindecarea afectiunilor pielii. Baia de aburi de ozon este potrivita pentru reducerea generala a proceselor de oxidare in tesuturi, de exemplu afectiuni degenerative ale vaselor de sange, tesutului conjunctiv, sistemul locomotor, si profilactic in oboseala si stres.