Ozonoterapie

Hotel Ceres Monteoru va pune la dispozitie doua proceduri cu ozon: Infiltratii cu ozon si sauna cu ozon. 

sauna cu ozon
infiltratii cu ozon

Ozonul a fost descoperit in 1840, de Schonbein, si a fost folosit timp de 160 ani pentru purificarea apei si tratarea pacientilor. Orase mari din lume folosesc ozonul pentru a purifica rezervele de apa.

Ozonoterapia este un tratament revolutionar, cunoscut pentru efectele de vindecare a numeroase boli precum afectiuni reumatice, artroze, lombosciatica, dar si pentru incetinirea procesului de imbatranire, fiind folosita cu succes de peste 40 de ani.

In Romania statisticiile nu sunt mai imbucuratoare deoarece aproape 20% din totalul consultatiilor din medicina primara sunt generate de bolile reumatice,  acestea se pot trata cu ozonoterapie.

Cu ajutorul tratamentului de ozonoterapie, bazat pe un amestec de oxigen si ozon, tesutului i se ofera, la nivel celular, elementul vital, esential pentru reparatie si revenire la starea de normalitate, de sanatate.

“Orice tesut vatamat prezinta o oxigenare slaba. Cu ajutorul tratamentului de ozonoterapie, bazat pe un amestec de oxigen si ozon, tesutului i se ofera, la nivel celular, elementul vital, esential pentru reparatie si revenire la starea de normalitate, de sanatate. Trebuie mentionat faptul ca acest tip de terapie poate fi aplicat cu succes in tratamentul oricarui sindrom dureros. Terapia cu ozon nu genereaza alergii sau intolerante si nu are reactii adverse”,

a declarat Dr. Hancu Iurie medic spercialist ortoped.